DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt
DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt
DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt

Diefstal inboedel/apparatuur en kajuitingang

Inboedel en apparatuur

Zorg er allereerst voor dat als u van boord gaat er geen kostbare zaken in het zicht liggen van buitenaf. Sluit de gordijnen niet, dat maakt mogelijke inbrekers alleen maar nieuwsgierig naar wat er in de boot aanwezig zou kunnen zijn.

Kostbare zaken

Zorg dat u kostbare zaken gefotografeerd en gedocumenteerd heeft zoals bv het serienummer, merk en type. Hiermee kan de politie meer doen in geval van diefstal. Neem, als u langere tijd van boord gaat (na het weekeinde of als de boot in de stalling gaat), kostbare zaken mee naar huis. Als het voor u eenvoudig is om zaken te demonteren, is het voor een dief eveneens makkelijk. Neem een speciaal kluisje aan boord voor als u even van boord afgaat of tijdens een vaartocht kostbare spulletjes/papieren wilt opbergen.

 

 

 

 

Veelal wordt een kajuitingang met twee oogjes en een slotje afgesloten. Dat is wat je vaak ziet als je over een haven loopt en hiernaar kijkt. Het is soms niet eenvoudig maar er zijn deugdelijke sloten te koop die niet makkelijk open te breken zijn en eenvoudig te monteren zijn. Speciaal zaken kunnen u aan de hand van gegevens van uw boot het beste advies geven welke beveiliging het beste past.

 

 

 

 

 

DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.