DNA Bootpolisvergelijker

De juiste keus voor uw bootverzekering

 

Of u nu de voorkeur geeft aan sparren met een adviseur of liever online zelf een bootverzekering afsluit, bij DNA Yachtinsurance staat goed advies voorop. De juiste verzekering voor uw vaartuig houdt rekening met uw wensen, uw boot en hoe u hier gebruik van maakt.

Zo heeft u voor een incidenteel boottochtje met een motorboot een andere dekking nodig dan wanneer u maanden met uw zeilboot door internationale wateren vaart. Verhuurt u uw boot regelmatig aan derden? Ook daar hebben we passende verzekeringsoplossingen voor.

DNA ontzorgt ter plekke, waar die plek ook is. Dankzij een groot internationaal netwerk aan specialisten, bent u in geval van pech of schade snel geholpen. We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en stellen direct een contactpersoon ter plaatse op de hoogte om u daar verder te helpen. Hij of zij regelt de reparatie of zorgt voor een vervangend vaartuig of hotelverblijf. Altijd met het doel om u zo snel mogelijk weer van uw trip te laten genieten.

Daarom is DNA Yachtinsurance de juiste keus voor uw bootverzekering. Dat kunnen inmiddels ruim 8.000 eigenaren van pleziervaartuigen ook onderschrijven.

Hulp nodig bij het afsluiten van uw verzekering?

Uw zeilboot verzekeren

Zeilboten zijn er in allerlei maten en uitvoeringen en ook het gebruik ervan verschilt per eigenaar: van plezierige dagvaarten in de buurt tot er maanden mee op wereldreis. Een zeilbootverzekering moet passen bij uw wensen en behoeftes en is dus uniek, net als uw DNA. Bij DNA Yachtinsurance zijn we gespecialiseerd in het verzekeren van zeilboten. Met jaren ervaring op zak, duizenden tevreden klanten en een team van kundige medewerkers hebben we altijd een passende zeilbootverzekering voor uw.

Uw motorboot verzekeren

Van luxe sloep tot superjacht: uw motorboot is goed verzekerd via DNA Yachtinsurance. Een motorbootverzekering moet passen bij uw wensen en behoeftes en is dus uniek, net als uw DNA. Door jarenlange maritieme ervaring, kennis de markt en goede relaties met verzekeraars vinden we voor u de juiste motorbootverzekering met een goede dekking, tegen de beste premie.

Neem voor gratis advies contact op met onze specialisten of sluit zelf online af.

Onafhankelijk advies voor de beste bootverzekering

Verzekeraars kijken niet allemaal hetzelfde naar verzekeringen. Zo is de dekking en de premie afhankelijk van de voortstuwing van het schip, het vaargebied, de luxe aan boord, de beveiliging, waar het schip overwintert en of u de boot ook verhuurt. Al deze variabelen zijn belangrijk voor verzekeraars om de voorwaarden van uw bootverzekering te bepalen.

De polis met de laagste premie geeft niet altijd de juiste dekking en de duurste verzekering is niet automatisch de beste keus. Wij zoeken voor u de verzekering die het beste past bij uw wensen en uw vaargedrag.


DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.