DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt

Jacht verzekeringen

Verschillende verzekeraars hebben naast bootverzekeringen eveneens Jacht verzekeringen in hun assortiment. Dit is in de jaren 80 ontstaan gedreven door een sterk veranderende markt. Veelal werden de volgende criteria daarvoor gehanteerd. De pleziervaartuigen met een hoger luxe gehalte en met een bepaalde lengte werden ondergebracht in het product Jacht verzekering.

Ook het meer Internationale karakter op zowel het eigenaren, ligplaats, vaargebied of gebruik heeft invloed op de beslissing om er een Jacht verzekering voor af te sluiten.

Basis van de verzekering is de bootverzekering maar bij de Jachtverzekering kan die uitgebreid worden  met een Protection & Indemnity (P&I) verzekering of zelfs  met op maat gesneden voorwaarden worden vervangen. Dat doen wij na afstemming en inventariseren met de eigenaar of zijn Personal Assistent (PA) of kapitein. Bij de tab P&I wordt deze verzekeringsvorm verder uitgelegd en waarvoor hij in sommige gevallen noodzakelijk dan wel in  sommige gevallen/landen verplicht is.
bootpolisvergelijker-starten-small2

Bij die inventarisatie wordt door onze specialisten gevraagd naar welke verzekeringsbehoeften er zijn en welke niet, vaargebied, nu en in de nabije toekomst, chartervaart of niet. Op dat moment kan een concreet voorstel gemaakt worden voor de Jachtverzekering die het best past bij het totale risico.


Onze specialisten staat klaar voor u om u te helpen bij het kiezen van de juiste Yachtverzekering, mail uw vraag aan info@dnayachtinsurance.nl of bel met een van onze medewerkers +31102909343.

Contact opnemen

Jacht verzekeringen

Direct persoonlijk contact
DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.