DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt
DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt
DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt

Jachtverzekeringen

Verschillende verzekeraars hebben naast bootverzekeringen eveneens Jachtverzekeringen in hun assortiment. Dit is in de jaren 80 ontstaan gedreven door een sterk veranderende markt. Veelal werden de volgende criteria daarvoor gehanteerd. De pleziervaartuigen met een hoger luxe gehalte en met een bepaalde lengte werden ondergebracht in het product Jachtverzekering.

Ook het meer Internationale karakter op zowel het eigenaren, ligplaats, vaargebied of gebruik heeft invloed op de beslissing om er een Jacht verzekering voor af te sluiten.

Basis van de verzekering is de bootverzekering maar bij de Jachtverzekering kan die uitgebreid worden  met een Protection & Indemnity (P&I) verzekering of zelfs  met op maat gesneden voorwaarden worden vervangen. Dat doen wij na afstemming en inventariseren met de eigenaar of zijn Personal Assistent (PA) of kapitein. Bij de tab P&I wordt deze verzekeringsvorm verder uitgelegd en waarvoor hij in sommige gevallen noodzakelijk dan wel in  sommige gevallen/landen verplicht is.

Bij die inventarisatie wordt door onze specialisten gevraagd naar welke verzekeringsbehoeften er zijn en welke niet, vaargebied, nu en in de nabije toekomst, chartervaart of niet. Op dat moment kan een concreet voorstel gemaakt worden voor de Jachtverzekering die het best past bij het totale risico.

Bootpolisvergelijker

Met onze bootpolisvergelijker.nl hebben wij al een kleine voorselectie gemaakt in voorwaarden en premie van een aantal maatschappijen. In tegenstelling tot de meeste vergelijking sites ziet u hier in een oogopslag wat de verschillen in voorwaarden zijn en daaronder de verschillen in premie.

Mocht dit niet afdoende zijn dan kunt u ons altijd benaderen met uw specifieke vraag. U kunt ons bereiken via de e-mail info@dnayachtinsurance.nl of telefonisch +31(0)102909343.

Met onze jarenlange ervaring in het verzekeren van boten kunt u er op vertrouwen dat onze medewerkers altijd voor u klaar staan met het beste advies zodat u er van uit kunt gaan dat u een bij uw boot en specifieke wensen een passende verzekering heeft afgesloten.

Indien u hier wel heeft gevonden wat u zocht kunt u direct online uw verzekering afsluiten.

Contact opnemen

DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.