DNA Yachtinsurance
Voor wie service belangrijk vindt

Pleziervaartuigen

MOTORBOOT

Het verzekeren van een motoboot is een aparte discipline waarin wij door onze jarenlange ervaring hiermee kunnen zeggen dat een van onze specialiteiten is.

Met name speelt in deze categorie de voortstuwing een belangrijke rol in het geheel. De ontwikkeling van motoren, schroeven etc. vraagt van eigenaren maar ook van verzekeraars en wij als intermediair permanent om speciale aandacht. Niet iedere innovatie van deze zaken is zonder risico voor een ieder. Dat houdt verzekeraars bezig, hoe kwetsbaar wordt het geheel? Wordt de schade reparatie kostbaarder?

Een uitdaging om dat goed te begeleiden naar onze mening.

Gezien de luxe die veelal aan boord aanwezig is, is het diefstal risico ook forser. Goede beveiliging is daarom een must. Bij onze preventietips kunt u hierover veel meer lezen.

Ook het gebruik en de gewenste vaargebieden zijn bij motorboten duidelijk anders. Veelal over de binnenwateren door Nederland of Europa of langs de kust. In een enkel geval de vaart op volle zee of de Middellandse zee. Vaargebieden die allemaal hun eigen risico’s meebrengen.

Sommige verzekeraars stellen ook hoge eisen aan bv het overwinteren van zeilschepen, zie hiervoor onze pagina over tips&trucs waarin we een en ander hebben weergegeven. Als preventietips worden opgevolgd, is de kans op schade veelal tot een minimum te beperken.


Onze specialisten kunnen u bij vragen over het vaargebied of preventie uiteraard helpen. Hiervoor kunt u het contact formulier gebruiken of bellen met +31(0)10 2909343.

Jacht verzekeringen

Direct persoonlijk contact
DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.