Uw Motorboot verzekeren

Het verzekeren van een motorboot is een aparte discipline waarin wij door onze jarenlange ervaring hiermee kunnen zeggen dat een van onze specialiteiten is.

Met name speelt in deze categorie de voortstuwing een belangrijke rol in het geheel. De ontwikkeling van motoren, schroeven etc. vraagt van eigenaren maar ook van verzekeraars en wij als intermediair permanent om speciale aandacht. Niet iedere innovatie van deze zaken is zonder risico voor een ieder. Dat houdt verzekeraars bezig, hoe kwetsbaar wordt het geheel? Wordt de schade reparatie kostbaarder?

Een uitdaging om dat goed te begeleiden naar onze mening.

Gezien de luxe die veelal aan boord aanwezig is, is het diefstal risico ook groter. Een goede beveiliging is daarom een must. Bij onze preventietips kunt u hierover veel meer lezen.

Ook het gebruik en de gewenste vaargebieden zijn bij motorboten duidelijk anders. Veelal over de binnenwateren door Nederland of Europa of langs de kust. In een enkel geval de vaart op volle zee of de Middellandse zee. Vaargebieden die allemaal hun eigen risico’s meebrengen.

Sommige verzekeraars stellen ook hoge eisen aan bijvoorbeeld het overwinteren van zeilschepen, zie hiervoor onze pagina over tips&trucs waarin we een en ander hebben weergegeven. Als preventietips worden opgevolgd, is de kans op schade veelal tot een minimum te beperken.

Bootpolisvergelijker

Met onze bootpolisvergelijker.nl hebben wij al een kleine voorselectie gemaakt in voorwaarden en premie van een aantal maatschappijen. In tegenstelling tot de meeste vergelijking sites ziet u hier in een oogopslag wat de verschillen in voorwaarden zijn en daaronder de verschillen in premie.

Mocht dit niet afdoende zijn dan kunt u ons altijd benaderen met uw specifieke vraag. U kunt ons bereiken via de e-mail info@dnayachtinsurance.nl of telefonisch +31(0)102909343.

Met onze jarenlange ervaring in het verzekeren van boten kunt u er op vertrouwen dat onze medewerkers altijd voor u klaar staan met het beste advies zodat u er van uit kunt gaan dat u een bij uw boot en specifieke wensen een passende verzekering heeft afgesloten.

Indien u hier wel heeft gevonden wat u zocht kunt u direct online uw verzekering afsluiten.

Contact opnemen

DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.