Uw Zeilboot verzekeren

Zeilboten zijn er in alle maten en uitvoeringen. Het verzekeren van een zeilboot is een door de jaren heen een specialisme geworden. De verscheidenheid van gewenste vaargebieden enĀ en het risico van de masten, zeilen en tuigage maakt het verzekeren van zeilboten heel specifiek.

Masten, zeilen en tuigage

Verzekeraars kijken niet allemaal gelijk naar de risico’s die er worden gelopen en ook de schadeafhandeling op dit specifieke onderwerp kan van maatschappij tot maatschappij verschillen. Denk hierbij aan een kapot gewaaide rolfok tijdens niet varen, of een gehanteerde aftrek op kapotte zeilen!

DNA Yachtinsurance werkt als onafhankelijk adviseur met nagenoeg alle maatschappijen waarvan een aantal via onze gevolmachtigde Private Insurance Assuradeuren worden ondergebracht. Hierdoor zijn de lijnen korter tussen verzekeraar, DNA en u. Dit geeft voordelen bij bijvoorbeeld het afhandelen van een schade.

Het is beslist niet zo dat de polis met de laagste premie de beste oplossing voor uw boot is maar andersom kan dat ook zo zijn. Verlies hierbij ook het vaargebied wat u voor ogen heeft (ook voor aankomende jaren bv) niet.

Bootpolisvergelijker

Met onze bootpolisvergelijker.nl hebben wij al een kleine voorselectie gemaakt in voorwaarden en premie van een aantal maatschappijen. In tegenstelling tot de meeste vergelijking sites ziet u hier in een oogopslag wat de verschillen in voorwaarden zijn en daaronder de verschillen in premie.

Mocht dit niet afdoende zijn dan kunt u ons altijd benaderen met uw specifieke vraag. U kunt ons bereiken via de e-mail info@dnayachtinsurance.nl of telefonisch +31(0)102909343.

Met onze jarenlange ervaring in het verzekeren van boten kunt u er op vertrouwen dat onze medewerkers altijd voor u klaar staan met het beste advies zodat u er van uit kunt gaan dat u een bij uw boot en specifieke wensen een passende verzekering heeft afgesloten.

Indien u hier wel heeft gevonden wat u zocht kunt u direct online uw verzekering afsluiten.

Contact opnemen

 

DNA Yachtinsurance +31 (0)10-2909343
Altijd en overal goed geregeld
Regel het met DNA Yachtinsurance.